Reiki

 Reiki Healing & Ljusterapi Bromölla, Sölvesborg, Ronneby och Nybro med omnejd 

Vad är healing?

Du gör det med ditt leende,  en vänlig blick, en kram eller en positiv tanke. 

Men när det handlar om komplementär-medicinsk metod så handlar det om att helaren förmedlar helande energi medvetet till mottagaren, oftast genom händerna.  

 

* Frigör stress & spänningar

* Löser upp blockeringar

* Djup avslappning & bättre sömn 

* Påskyndar kroppens läkningsförmåga 

* Ökar intuition & kreativitet 

* Balanserar kroppens energi & chakran 

* Stärker immunförsvaret 

* Förnyad energi

* Stimulerar intellektet 

USA erbjuder över 800 sjukhus Reiki healing. I vissa delstater är det till och med ett krav att sjuksköterskan är utbildad i någon energimedicinsk metod - såsom Reiki. 

Reiki är en japansk healingform som upptäcktes av Dr Mikao Usui. Reiki är ingen vanlig healingmetod eftersom helaren inte är delaktig i processen utan endast en kanal för den universella energi som används.  

 

Healing innebär inte bara fysiskt helande utan även för psykiskt, känslomässigt och andligt helande. Helaren och mottagaren arbetar tillsammans med syfte att öka klientens egna läkningsförmåga. 

Reiki sätter igång energiflödet som startar processer som renar kroppen från det ohälsosamma och onaturliga.  

 

Med intuitiv healing känner jag in vart healingen behövs just för stunden och instinktivt kommer jag veta vart jag vill placera min händer. Om det skulle komma tankar eller känslor till mig under processen samlar jag dessa för att sedan föra dem vidare till klienten under eller efter healingen. 

 

Hur går behandlingen till?

 

Jag börjar behandlingen med att samtala så att klienten slappnar av. Sedan ligger klienten fullt påklädd på en behandlingsbänk med en filt över sig för att hålla värmen. Jag börjar med att lägga händerna på olika ställen på- eller strax ovanför kroppen, dock aldrig på bröst eller kön. Jag börjar vid huvudet och arbetar mig ner mot fötterna. Klienten kan vända sig till mage så kan jag ge healing på rygg och nacke. 

 

Intuitiv healing  fungerar likadant fast här är det intuitionen som indikerar vart på kroppen healingen behövs. Jag behöver alltså inte nödvändigtvis börja med huvudet och arbeta mig ner, det kan till exempel vara knäna som behöver healing. 

 

Hur behandlingen upplevs är individuell. En del känner värme, kyla, pirrningar i kroppen, medan andra inte känner något alls.

Efteråt har vi ett kort samtal över en kopp te om hur du upplevde behandlingen.  

 

Bra att veta: 

- Om det finns ett ställe du som klient inte vill bli berörd på, till exempel halsen, säg till! Healingen ska inte upplevas som obehaglig.

- Jag har tystnadsplikt.

- Healing kan utföras på distans.

- Reiki healing klassas som friskvård och är skattefria i personalvårdande syfte. Kostnaden för arbetsgivare är avdragsgill och förmånsbeskattas inte. Du kan använda dina friskvårdspengar för att få Reiki behandlingar. 

Boka en behandling här

​En healer koncentrerar sig inte bara på ett symtom, utan för denne betyder hälsa detsamma som balans och harmoni inom hela människan, och i alla delar av hens liv.

Jag erbjuder reiki healing och även ljusterapi i närheten av Nybro, Sölvesborg, Bromölla och Ronneby. Vissa av mina behandlingar går även att få på distans. Vill du veta mer om min behandling inom ljusterapi och vad det innebär? Kontakta mig redan idag. Ljusterapi är en utmärkt behandling för att lindra trötthet och depression.