hyposyntesterapi

Vad är Hyposyntes?

 

Hyposyntes är en vidareutveckling av kraftfulla tekniker från NLP, hypnos, Byron Katies The work, mindfulness och resanterapi. 

Hyposyntes vidareutvecklar också vissa tekniker från Psykosyntes och existentiell- och bransperonell psykologi. Teknikerna och metoderna kombineras på flera sätt och täcker in de förändringar man vill åstadkomma. 

Hur går en session till?

 

Under en session börjar jag med att samtala och får då reda på problemen och de ord, så kallade "spikes" som startar känsloreaktioner hos klienten.  

När jag vet vilka ord som utlöser dessa känslor som skapar problem som har tillkommit genom händelser i livet, kan de avhjälpas genom en avslappningsövning.Vi går in i det omedvetna och löser upp de känslor som är som små  sår i klienten.  

Detta arbete utförs alltid i kärleksfull mening och förbättrar klientens mående. 

Jag arbetar alltid med känslorna och går inte in i "historian" och ältar problemen, jag bearbetar det som triggar igång tankarna och som får klienten att inte må bra. 

Klienten kan också komma till insikt om vad de egentligen känner innerst inne genom "vanliga" samtal. Då används sokratiska frågor och fokuserat lyssnande. Detta kan få klienten att hitta svar på vad de egentligen vill. 

Allt arbete utförs med etiska regler och tystnadsplikt! 

 

 

20181002_152041.jpg

Har du en fråga angående Hyposyntesterapi? 

Mer information om NLP, hypnos, Byron Katies The work, mindfulness och resanterapi hittar du i hjärtat!